NaaktModelSchilderen

Workshop Naaktmodel Schilderen

Wat is er nou leuker dan een vriend, vriendin, collega of familielid met trouwplannen, te verrassen met een vrijgezellenfeestje, een workshop Naaktschilderen met gezellige muziek en een heerlijk borreltje? Ook is dit een leuk idee als het om een verjaardag, jubileum of iets anders gaat.

Dit evenement organiseer ik in mijn huiselijke atelier op een prachtige locatie aan de statige Heemraadssingel 235 in Rotterdam. Eventueel is het ook mogelijk om dit op een andere door u gewenste feestelijke locatie te organiseren als dit wenselijk is. Bij de workshops die ik in mijn atelier aanbiedt zijn de kosten van het materiaal, de drankjes en snackjes altijd inbegrepen.

De workshops zijn vaak in een leuk thema die past bij de datum en tijdstip waarop deze plaatsvindt. Dat kan zijn seizoensthema's zoals de lente, zomer, herfst en winter, maar kan ook nog specifieker: Valentijnsdag, kerst, carnaval,  of dat het model gekleed gaat als een bepaald type man of vrouw zoals de melkboer, superman, de skileraar, sexy cowboy, een diva, cancandanseres of een filmster, en ga zo maar door. Het model kan opkomen als verrassingselement als de bruid of bruidegom in spe, de jarige of jublaris nog van niks weet....

Informatie over de workshops, prijzen en aanvragen, stuur een mail naar:

flooriginals@hotmail.com

of stuur een bericht via de contactpagina!