T e k e n c l u b

T e k e n c l u b : ' A r t @ W o r k F l o o r '

'Art@WorkFloor' is de naam de tekenclub in het atelier aan de Heemraadssingel 235. Sessies vinden om de week plaats op vrijdagmiddagen. Je kan er lid van worden en er wordt voor een model en consumpties gezorgd. Jij komt met je materiaal en betaalt je contributie. Het is belangrijk dat je van tevoren meldt dat je komt, dan kan ik er rekening houden in de voorbereidingen.

Tijdens de tekensessies maakt iedereen eigen werk zonder of naar keuze, met instructies van mij, als tekendocent. Samen beslissen we of gaan tekenen met een (gekleed of ongekleed) model of eventueel portretten, maar ook kunnen we overleggen om ook 's een keer landschappen, natuur, stillevens of dieren in Blijdorp te gaan tekenen.

Als tekenclub delen we de onkosten samen en genieten we van de mooie locatie. Tegelijkertijd geven we elkaar ook feedback over ieders werk. Er ontstaat hierdoor een leuk, nieuw netwerk. Het gebruik van de ruimte, ezels/tekenplanken, model en consumpties zijn bij de prijs inbegrepen. Het materiaal neem je dus zelf mee.

Sessie 1: 12.00 - 14.30 uur / € 15,- p.p. per keer (met of zonder instructies)
Sessie 2: 16.00 - 18.30 uur / € 10,- p.p. per keer (zonder instructies)

Sessie 3: Nog nader te bepalen op zaterdag- of zondagmiddag (zonder instructies)

Wil je ook lid worden van de Art@Workfloor Tekenclub?

Schrijf hier uw bericht. Vul het formulier in: