N i e u w s

N e w s - f r o m - t h e - W o r k f l o o r

F l o o r i A d a !

In 2015 starten Ada Holleman en ik de 'FLOOR!ADA', een indoor kunstmarkt voor professionele kunstenaars om goede betaalbare kunst aan te bieden op de Heemraadssingel. Meedoen? Stuur ons een mail: flooriginals@hotmail.com of ada.holleman@gmail.com. € 25,- per tafel of expositieplek.

R e c l a m e f i e t sNieuwe samenwerkingen ben ik aangegaan met o.a. Vrijwilligersorganisatie 'Wilskracht Werkt' en 'Dutch Montmartre', Voor de 'Nacht in Noord' (april 2011) had ik de eerste reclamefiets gemaakt,
en maakte er een proefrit op. Het regende hard maar trok toch veel aandacht! Dit idee ontstond toen ik de 1e prijs ontving voor mijn zgn. 'omfietsproduct', zie deze link. Het is een interessant verdienmodel dat gezond, sportief  en leuk is! Kijk op de pagina 'Profiets' en lees er meer over.

D a n s p r o j e c t


Als danser ga ik in een van de komende jaren aan de slag om voor theatergroep Echte Liefde een dans te maken bij een toneelstuk. Een leuke uitdaging al zeg ik het zelf! Ook ga ik voor de bijbehorende kostuums zorgen. Zeker is alleen nog niet wanneer er aan gewerkt gaat worden en wanneer het stuk in première gaat.